Error message

  • Notice: Trying to get property of non-object in evi_project_viewer_page_alter() (line 51 of /var/www/vhosts/mediatemple.electricvine.com/httpdocs/susanrochellearchitect.com/sites/all/modules/custom/evi_project_viewer/evi_project_viewer.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in evi_project_viewer_page_alter() (line 53 of /var/www/vhosts/mediatemple.electricvine.com/httpdocs/susanrochellearchitect.com/sites/all/modules/custom/evi_project_viewer/evi_project_viewer.module).

Sunroom Addition

Clinton Township, NJ

Sunroom Addition

Clinton Township, NJ

This sunroom provides ample space for gathering, reading and TV watching, while providing views to the beautiful yard and pool beyond. Tucked behind the sunroom is a new home-office, handy to the center of the home, yet hidden from view.  The sloping grade at the rear of the house allowed us to take full advantage of the space below the sunroom for use as an exercise room, complete with built-in sauna and bath.  The roof design is a complex system of ridges and valleys which adds visual interest and a feeling of spaciousness. Beautiful architectural trimwork hides the super-structure and indirect lighting cove.

Website Designed in NJ by Electric Vine